Bine ati venit!
Bineti ati venit pe platforma noastra de comenzi online B2B!

Pentru comenzi trebuie sa fiti partener inregistrat al firmei noastre.

Dorim sa extindem reteaua de distributie si de parteneriat cautand noi companii care doresc sa-si dezvolte o afacere in acest domeniu.

Informatii generale
Informatii generale

Societatea SC Vetro Solutions SRL., cu sediul in Tecuci - Str. Bobalna 31, Judetul Galati si punct de lucru in Str. Dreptatii nr.88, Sat Dancu, Comuna Holboca, Jud Iasi, are ca domeniu de activitate importul si distributia medicamentelor de uz veterinar, a hranei si a altor articole pentru animalele de companie, a furajelor si aditivilor furajeri pentru fermele de crestere a animalelor, a produselor necesare asigurarii igienei si biosecuritatii in unitatile pentru cresterea animalelor si în industria alimentara. SC Vetro Solutions SRL are o experienta cu totul speciala în domeniul sistemelor de biosecuritate în ferme de animale, punand la dispozitia clientilor o gama completa de aparate si substante dezinfectante, necesare pentru aceasta, medicamente, produse raticide, rodenticide si insecticide.

 

SC Vetro Solutions SRL. poate livra din stoc sau pe comanda peste 1500 de tipuri de medicamente veterinare, dar si alte produse destinate medicilor din cabinetele veterinare si crescatorilor de animale. Toata activitatea este gestionata la centrul logistic de la Iasi, unde societatea activeaza într-o cladire formata din birouri si un spatiu de depozitare modern, special conceput pentru medicamente veterinare si pentru restul articolelor din gama noastra de produse.

 

Încercam sa venim în sprijinul clientilor nostri si prin aceea ca suntem întotdeauna orientati spre produse noi, spre medicamente veterinare speciale care promoveaza idei sau principii novatoare, mai economice si mai profitabile, fiind într-o continua cautare pentru un raport pret/calitate cât mai corect si contribuind astfel la rentabilizarea afacerii partenerilor nostri.

 

Oamenii reprezinta resursa de baza a firmei si, prin urmare, au fost recrutati doar cei cu studii universitare în domeniu si s-a investit în pregatirea angajatilor înainte de a-si începe activitatea, în scopul unor rezultate cât mai competitive.

 

Aria geografica de acoperire prin distributie este pe întreg teritoriul României.